KENTSEL DÖNÜŞÜM DUYURULARI

Çok yakında Lalapaşa ve Mutlu Mahalleleri Hak Sahiplerini Bilgilendirme Toplantıları Başlıyor

Yunusemre Belediye Başkanı Dr Mehmet Çerçi'nin katılımıyla, Laleli ve Mesir Mahallelerinin hak sahiplerini kentsel dönüşüm proje süreci hakkında bilgilendirme amaçlı yapılan toplantıların ardından 21- 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında Lalapaşa ve Mutlu Mahallelerinde Hak Sahibi olan vatandaşlar ile toplantılarımız Laleli Pazaryeri yanında bulunan Kentsel Dönüşüm Ofisimizde başlayacaktır. Toplantılar etaplar halinde yapılacak olup muhtarlıklarda isim listeleri asılarak ayrıca toplantı tarihi ve saati vatandaşlara bildirilecektir. *9.30 - 10.00 saatleri arasında Lalapaşa Cami önünden belediye servislerimiz kalkacaktır.

05 KASIM DEVAMI